Ahmetović najbolji igrač, Musemić najbolji trener u Premijer ligi BiH

Laskava priznanja

Ahmetović najbolji igrač, Musemić najbolji trener u Premijer ligi BiH

Nakon najboljeg sastava Premijer lige BiH na večerašnjoj ceremoniji 'Kristalnih 11' koja se održava u Vijećnici izabrani su najbolji igrač i trener u Premijer ligi. 

Za najboljeg igrača izabran je napadač FK Sarajevo Mersudin Ahmetović. On je sa klubom osvojio duplu krunu te je bio zaista sjajan tokom čitave sezone i na kraju zasluženo osvaja priznanje za najboljeg. Inače, on je trenutno drugi najbolji strijelac Prvenstva BiH za 14 postignutih golova. 

Za najboljeg trenera izabran je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić koji je Bordo klubu po prvi put u historiji donio duplu krunu.

Izabran je i najbolji mladi igrač u Premijer ligi, a to je defazivac Sarajeva Nihad Mujakić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, u prvih 11 su izabrani:

Vladan Kovačević (FK Sarajevo), Selmir Pidro (FK Sarajevo), Slobodan Jakovljević (HŠK Zrinjski), Nihad Mujakić (FK Sarajevo), Anel Hebibović (FK Sarajevo), Nermin Jamak (NK Čelik), Miloš Stanojević (FK Sarajevo), Amar Rahmanović (FK Sarajevo), Benjamin Tatar (FK Sarajevo), Miloš Filipović (HŠK Zrinjski), Mersudin Ahmetović (FK Sarajevo).

Top Komentari

VelaHavle
Gdje nam je @ANALiticar debilko da prokomentarise najboljeg trenera u drzavi ?
11 0
Romanus
FK SARAJEVO!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi