3

Komentari (3)

Mad_max
Kakva je to bila sudijska navlakusa, nisu mu toliko zamjerili gol koliko pomoć sudija, pa bar na nekome da se iskale, bar malo. Mene bi života mi bilo sramota slaviti to 4to mjesto bolan protiv Italije na sudijski skandal svih 120 minuta, protiv Španije takodjer smijurija i sramota, i oni slave, onog sudiju i sve vas igrači FIFAu sve je trebalo po kratkom postupku, tih dana ste u mnogome počeli uništavati fudbal. Crkli da Bog da. Smradovi.
omer
Odgledao sam cijelo to svjetsko prvenstvo prije 20 godina. Juznokorejci su Talijane u ovom mecu prosli uz veliku srecu, ali su poslije u cetvrtfinalu prosli Spaniju uz veliku sudijsku navlakusu kada su Spancima ponistena dva gola cista kao suza. Tako je nakon 120 minuta igre bilo 0:0, a Juzna Koreja je bila bolja u penalima. Zatim su u polufinalu izgubili od Njemacke sa 0:1, a onda su porazeni i u mecu za trece mjesto od Turske sa 2:3.
Zoilomas
Jao skandala ****te, sad da se ovo desi igrac bi tuzio i cijeli klub bi se zatvorio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti