Ajaxov klinac savršeno iskopirao velikog Zlatan Ibrahimovića

"Škorpion" za desetku

Ajaxov klinac savršeno iskopirao velikog Zlatan Ibrahimovića

Teme:

Zlatan Ibrahimović je tokom svoje bogate karijere postigao mnoštvo sjajnih golova, ali "škorpion" protiv Bastije iz prošle sezone sigurno spada među najboljih golova u karijeri švedskog napadača.

Jednog od najboljih svjetskih napadača Evropa i svijet bolje su upoznali u dresu Ajaxa, dok je "maltretirao" golmane u holandskoj Eredivisiji.

Ajax je oduvijek u svojoj omladinskoj školi proizvodio sjajne fudbalera, koji su znali uvijek igrati na atraktivan način. 

Možda mladi fudbaler Kopljanika koji je postigao sjajan "škorpion" nije bio ni rođen kada je Ibrahimović nosio dres Ajaxa, ali je njegov gol fantastično iskopirao. Možda ga izveo i bolje? To procijenite sami nakon što pogledate ovu majstoriju Ajaxovog klinca.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti