Ajdin Hasić zbog Adema Ljajića ostao bez mjesta u ekipi pred veliki derbi
Foto - Instagram

Bh. fudbaler ne igra protiv Galatasaraya

Ajdin Hasić zbog Adema Ljajića ostao bez mjesta u ekipi pred veliki derbi

M. Šljivak

Bešiktaš će u velikom istanbulskom derbiju sutra ugostiti Galatasaray.

Ovaj meč će sasvim sigurno privući veliku pažnju, ali za gledaoce u Bosni i Hercegovini je danas stiglo veliko razočarenje.

Mladi bh. ofanzivac Ajdin Hasić nije u ekipi za derbi. Trener Bešiktaša Sergen Yalcin odlučio je da izostavi Hasića iz ekipe za ovaj duel i to zbog ograničenog broja stranaca.

Njegovo mjesto u ekipi zauzeo je mnogo iskusniji reprezentativac Srbije Adem Ljajić, koji u ekipi nije bio od novembra prošle godine. Posljednji meč je odigrao protiv Bašakšehira 21. novembra, no Yalcin očigledno smatra da Ljajić u ovom trenutku može ponuditi više od Hasića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovo bi mogao biti jasan znak da će Hasić ubrzo otići na posudbu. Mnogi timovi su zainteresovani za njegove usluge, a u posljednje vrijeme se povezivao sa Goztepeom i Antalyasporom.

Također, interes za reprezentativca Bosne i Hercegovine dolazi iz Nizozemske i Belgije, a vidjet ćemo hoće li on zaista na kraju napustiti Bešiktaš.

Top Komentari

BosnianKingdom
Najbolje bi mu bilo da ode u Austriju, Belgiju, Švicarsku ili Holandiju, tu bi najvise ima mjesta za napredak
15 2
Mackintosh
Tribina maaajka...
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi