"Bešiktaš nam je nudio Hasića, ali nismo im mogli garantovati da će igrati"
Foto - Besiktas

Šef Samsunspora otkrio

"Bešiktaš nam je nudio Hasića, ali nismo im mogli garantovati da će igrati"

M. Šljivak

Ajdin Hasić maksimalno koristi šansu za igru u ekipi Bešiktaša.

Sjajni bh. fudbaler je zabio dva gola u posljednja dva meča, ali je prethodnog vikenda nije dobio šansu za igru.

Dosta se u Turskoj priča da bi mogao na posudbu, a danas je prvi čovjek drugoligaša Samsunspora Yuksel Yildirim otkrio da im je Bešiktaš nudio bh. fudbalera na posudbu. Pored Hasića nuđen je i Atakan Uner.

"Nismo zainteresovani za Atakana Unera. Mi želimo iskusnije igrače kako bismo došli do titule prvaka. Ne mogu uzeti djecu i riskirati sa njima", rekao je Yildirim i zatim je govorio o Hasiću:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Ponudili su nam Hasića, ali nismo im mogli garantovati da će igrati konstantno. Trener kluba je rekao da mu trebaju iskusniji i domaći igrači. Hasić je dobar igrač, ali bi bilo problema kada ne bi igrao", rekao je on.

Hasić se ranije povezivao sa Goztepeom, te određenim timovima van Turske, a vidjet ćemo hoće li na kraju otići na posudbu ili će se boriti za minute u Bešiktašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi