Turski klub želi Ajdina Hasića i Amara Rahmanovića
Foto - Besiktas JK

Izrazili spremnost da ih dovedu

Turski klub želi Ajdina Hasića i Amara Rahmanovića

M. Šljivak

Ajdin Hasić je prethodnog vikenda postigao svoj prvi gol u dresu turskog velikana Bešiktaša.

Talentovani bh. fudbaler je ušao sa klupe u meču sa Kayserisporom i u nadoknadi meča je završio priču oko pobjednika pogotkom za konačnih 2:0.

"Ne mogu naći prave riječi da objasnim trenutni osjećaj. Presretan sam", rekao je Hasić i dodao je:

"Uvijek sam govorio da ću dati sve od sebe i čekati šansu. Danas je ta šansa došla. Veoma sam sretan što sam postigao gol kojeg posvećujem porodici i svim navijačima".

Ipak, bez obzira na gol Hasić bi ostatak sezone mogao provesti na posudbi. Turski mediji pišu da je ekipa Goztepea ozbiljno zagrizla za njega i da ga želi dovesti u svoje redove do kraja sezone.

Bešiktaš je spreman da Hasića posudi kako bi dobio što više vremena za igru i kako bi prikupljao neophodno iskustvo, jer u istanbulskom velikanu ne dobija previše prostora za igru.

Interesantno je da se ovaj klub povezuje i sa fudbalerom Sarajeva Amarom Rahmanovićem. Kontakti između dvije strane postoje i vidjet ćemo hoće li eventualno Rahmanović i Hasić zaigrati u istom klubu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Članovi Goztepea su već dvojica bh. fudbalera, Dženan Bureković i Marko Mihojević i moguće je da će se kolonija igrača iz BiH u ovom klubu dodatno povećati.

Interes za Hasića pored Goztepea pokazuju još dva kluba iz Turske. To su Rizespor i Yeni Malatyaspor, a raspituje se i belgijski Gent.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin
To im je domet. Jos kad bi uzeli i Pidru u paketu
5 5
user1583752673
Hoce li ovi nasi prokleti menadžeri ikad maket od Turske lige, Koreje, Hong Konga itd! Poserite se na to svoje diplome majmuni! Citam jucer jedan pravi transfer na Maltu! Joj zemljo otvori! Srbi prave transfere u Englesku, Italiju, Spaniju...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi