5

Komentari (5)

Ecosport
Čuj milion eura jer je u pojedinim mečevima znao unijeti živost u ekipu. Pa nisu ni u Srbiji vesla sisali.
Ecosport
U kakvog si ti kretena izrasto yebem ti pleme. Sprchim ti od do! Umri keru šugavi.
rabodimis
Tebi plafon u zivotu sisanje k*rca pa zavidis njima na veslima ?? XD Jbo ti pas mater retardiranu, glupu i sugavu... Sto te ona k*rva nije pobacila na vrijeme, sto te stara ped*rcina od storu nije obrisao.. milion je pitanja.. gdje smo mi svi pogrijesili i sta smo Bogu uradili pa takva g*vna poput tebe imamo..
rabodimis
Dodji da sprcis, ceka te k*rcina ko i vazda.. Sve ti jbem mrtvo i zivo.. Ti si poznati sisac k*rceva.. San ti je da dosegnes vesla.. Zar to nisi napisao ?? ...Jbo ti pas mater sugavu, glupu ni uvredu ne znas napisat, i to prepises..
HUNTER_79
@Ecosport Znaš ti kako je u Srbiji, jel' da? To su tvoja braća .Otac te yebo šugavi pogani keru nevesinjski.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.