Ajdin Hasić predstavljen u novom klubu
Foto - Screenshot

Napustio Bešiktaš

Ajdin Hasić predstavljen u novom klubu

M. Šljivak

Bh. fudbaler Ajdin Hasić (20) od danas ima novi klub.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine predstavljen je danas kao novi fudbaler turskog drugoligaša Goztepea.

Talentovani 20-godišnji fudbaler u novoj sezoni igrat će kao posuđen igrač iz Bešiktaša i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za ovaj klub.

Hasić je imao lijepu dobrodošlicu u redove novog kluba. Predstavljen je snimcima golova iz Bešiktaša i Umraniyespora, gdje je ranije igrao na posudbi.

"Ajdinu Hasiću želimo dobrodošlicu u Goztepe i želimo mu dosta uspjeha u dresu našeg kluba", poručili su iz ove ekipe.

Oglasi

Hasić iz Bešiktaša dolazi na jednogodišnju posudbu, ali će Goztepe na kraju sezone imati mogućnost da otkupi njegov ugovor od istanbulskog velikana.

Pored Hasića član Goztepea postao je i 19-godišnji napadač Emirhan Delibaš koji je također stigao na posudbu iz Bešiktaša.

Goztepe nije dobro krenuo u novu sezonu. Nekadašnji superligaš tek je na 12. mjestu tabele s pet osvojenih bodova u četiri odigrane utakmice.

Hasić će priliku za debi u novom klubu imati već sutra kada Goztepe u 5. prvenstvenom kolu gostuje kod četvrtoplasiranog Boluspora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ajdin Hasić je član Bešiktaša postao u januaru 2020. godine. Potpisao je ugovor na četiri i po godine, ali nije imao previše prilike za igru u istanbulskom velikanu.

Za crno-bijele je odigrao svega 13 utakmica i postigao je dva pogotka, a većinu vremena proveo je na posudbi u ekipi Umraniyespora.

Top Komentari

kenny
Al je ovaj propo druze bolje ti se vrati u nasu ligu makar ce te neko jos vidjeti na kameri
4 1
pogba69
Kako pohlepan roditelj možda i nesvjesno našteti rođenom djetetu
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi