Ajdin Hasić ima priliku da i Ibrahimu Šehiću pokaže kakav je talent

Derbi 2. lige Turske

Ajdin Hasić ima priliku da i Ibrahimu Šehiću pokaže kakav je talent

E. Škorić

U jednom od nama zanimljivijih mečeva ovog vikenda u Turskoj sastaju se Erzurumspor i Ümraniyespor.

Bit će to okršaj nekoliko bh. nogometaša. Kod domaćina od prve minute na golu Ibrahim Šehić, igra i Jasmin Šćuk, a na drugoj strani starter ja supertalentovani Ajdin Hasić.

Radi se o nogometašu Bešiktaša koji je posuđen drugoligašu Ümraniyesporu, a u čijem dresu je nedavno postigao dva gola i s nekim potezima oduševio sportsku javnost u Turskoj, ali i u BiH.

S obzirom da se radi o juniorskom reprezentativcu BiH, s nestrpljenjem čekamo svaki njegov meč i radujemo se svakom novom golu ili dobrom potezu.

Susret Erzurumspora i Ümraniyespora počinje u 16:30 sati, a domaćin pobjedom ima priliku da se vrati u Superligu Turske.

[twitter]https://twitter.com/Superligyolucom/status/1284481310246010880[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi