Nazire se ime novog kluba za Ajdina Hasića
Foto - Besiktas JK

Ide na posudbu

Nazire se ime novog kluba za Ajdina Hasića

M. Šljivak

Ajdin Hasić uskoro će napustiti Bešiktaš.

Mladi bh. fudbaler će otići na posudbu, a prema posljednjim informacijama iz Turske postat će novi član drugoligaša Umraniyespora.

Bešiktaš je odlučio Hasića poslati na posudbu kako bi imao konstantu u nastupima. Mnogi timovi su ga željeli, ali nisu pristajali na uslov po kojem je morao odigrati određeni broj utakmica i minuta.

Pred Umraniyespor je Bešiktaš postavio opciju da Hasić mora odigrati 11 kompletnih utakmica do kraja sezone. Oni su po svemu sudeći to i prihvatili i u narednim danima bi ovaj drugoligaš mogao dobiti veliko pojačanje u liku bh. ofanzivca.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hasić je prošle godine također kao posuđen igrač nastupao za Umraniyespor. Odigrao je osam utakmica i ostvario je učinak od dva gola i dvije asistencije.

Njegova posudba bi trebala biti službena u narednih nekoliko dana.

Top Komentari

Sanagoal
Ha ha ha pa koliko ste pisali da ima milion is klubova koji se interesuju za momka i eto ide u drugu Tursku ligu! Već sam jednom rekao tanki su mu savjetnici a da ima talenat to je sigurno! Šteta ode mu karijera.
3 0
FootballAgent
"Nazire"? Jeste li ozbiljni...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi