Ajdin Hasić odigrao još jednu maestralnu partiju i upisao dvije asistencije

Bešiktaš ga pomno prati na posudbi

Ajdin Hasić odigrao još jednu maestralnu partiju i upisao dvije asistencije

E. Čaušević

Mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić početkom godine potpisao je za Bešiktaš, ali ga je ovaj klub poslao na posudbu.

Hasić je trenutno član drugoligaša Umranieyspora gdje pruža zaista sjajne partije. Mladi bh. fudbaler je pokazao da se Bešiktaš nije bez razloga toliko borio za njega s Dinamom, te da su njegovim dolaskom napravili pravi potez.

Ovaj 18-godišnji fudbaler nedavno je postigao prvi gol za svoj klub, a i danas je odigrao još jednu odličnu partiju.

Naime, Umraniyespor je danas na svom terenu s ubjedljivih 3:0 slavio protiv Eskisehirspora, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je upravo mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić.

Hasić je briljirao u finišu prvog dijela kada je njegov tim uspio da postigne dva gola, a on je upisao obje asistencije.

Bh. fudbaler iz igre je izašao u finišu meča, ali sigurno je da će za svoj nastup dobiti veoma visoku ocjenu. Na kraju sezone se vraća u Bešiktaš i sigurno da je pokazao čelnicima ovog kluba da u narednoj sezoni na njega mogu ozbiljno računati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti