Iako ima 35 godina, Cazorla je tražena roba i karijeru bi mogao nastaviti u Turskoj

Bešiktaš u pregovorima

Iako ima 35 godina, Cazorla je tražena roba i karijeru bi mogao nastaviti u Turskoj

Vezni fudbaler Vilarreala Santi Cazorla mogao bi karijeru nastaviti u Turskoj. 

Iako ima već 35 godina, Cazorla igra odiličan nogomet i ove sezone je upisao 12 pogodaka uz devet asistencija.

To definitivno znači da još nije za staro gvožđe što je prepoznao Bešiktaš koji je u pregovorima oko njegovog dolaska, tako barem tvrdi Diario AS pozivajući se na izvore iz Turske.

Podsjetimo, nedavno se pričalo kako je za Cazorlu zainteresovan i Al Sadd iz Katara kojeg s klupe predvodi Xavi Hernandez.

Sam nogometaš je nedavno kazao kako mu je do kraja karijere želja odigrati barem još jedan meč za Arsenal.

"Ne znam da li je moguće ili ne, ali prije odlaksa u penziju želim da odigram još jedan meč za Arsenal. Zažalio sam što se nisam mogao dostojnije oprostiti", kazao je španski veznjak početkom godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Cazorla je upravo u Arsenalu proživio najbolje dane karijere jer je tamo igrao šest sezona. Prethodno je bio član i Malage.

Ugovor s Žutom podmornicom ističe mu ovog ljeta i nedavno je kazao kako ima nekoliko opcija i da će uskoro donijeti odluku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi