"Ajdin Hasić nas ne zanima"

Šta čeka bh. fudbalera?

"Ajdin Hasić nas ne zanima"

A. Čaušević

Ajdin Hasić je sjajnim otvaranjem 2021. godine privukao interes mnogih klubova pogotovo jer u Bešitkašu nema zagarantovanu minutažu.

Plan velikana iz Istanbula je da bh. veznjaka negdje pošalje na posudbu, a naredna destinacije se uveliko traži.

Kako sada stvari stoje Hasić definitivno na proljeće neće igrati u ekipi Adane Demirspor koja se takmiči u drugoj turskoj ligi.

"Fudbaler Bešiktaša Ajdin Hasić nas ne zanima. Već smo popunili kvotu stranaca", kazao je predsjednik Murat Sancak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Goztepe i Antalyaspor su najizglednije opcije za 19-godišnjaka, a rado bi njegove kvalitete oprobali i neki klubovi iz Belgije i Nizozemske.

Inače, Bešiktaš večeras igra derbi protiv Galatasaraya. Hasić nije u konkurenciji za taj susret što se može lako protumačiti kao najava nove posudbe.

Promo

Top Komentari

Mackintosh
Vrati se ti jarane najbolje kuci u Banovice, i ti i Visca. Buducnosti bi legli ko budali samar.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi