6

Komentari (6)

merim
Nije to nikakva prevara. Prevara je iz perspektive Dinama jer im nije omogucio da dobro zarade jel...roditelji su ispostovali prijasnji ugovor i idu dalje. Sta bi trebali reci klibovi cije igrace Juve godinama nagovara da cekaju istek ugovora da mogu besplatno preci u drugi...sta bi trebali reci klubovi koji imaju Mine Riaole igrace i koji redovno budu izmajmunisani, sta bi trebala barsa rec za malog Xavi Simonsa odvede ga Mino Riaola dalje u drugu skolu a oni ga od 5te godine uce fudbalu i skoluju pa im Mino trazi milione da ostane u La Mesai itd
struja
Uvjek sam na strani igraca.Mnogi bolje prodzu ,zarade od njihovog znoja.Sutra ga mogu polomit i?Uzmi svoju sudbinu u svoje r-noge.Pametni fudbaleri nemaju ni menadzera.
Adnanos
Trebo je ostat u Dinamu. Jedina skola koja se moze poredit sa njihovom je Barcelonina. Koliko jos to djecaka uspije iz ostalih velikih klubova i njihovi skola. Ima hiljada igraca sto nisu uspjeli. Sead Hajrovic Arsenal, Tankovic Fulham, Suljic iz Chelsea, Modici iz Milana a to su svi veci talenti. A ima ji jos puno takvi.
merim
Ma ima vala i Ajaxova skola, i PSV, i aston villa, dortmund, i to su samo ove koje se najvise pominju, oa pola hokandske prve lige je super za njeg jer bi igrao dobar napadacki fudbqll od 17/18 godine. Bolje mu je da u herenvenu il az alkmaru igra rano nego da ceka s klupe u juventusu sa posudbama po perudjama i asccolijima nekim. Dinamo i jest dobar sto svi ti mladi talenti od rane dobi ihraju kvalitetan fudbal za svoje godine jer do 23-24 godine vec imaju iskustva igranja protiv starijih igraca i fizicki i takticki zahtjevnih protivnika i td.......
19211921
steta jedino sva ova stvar s ugovorima. nije to tako trebalo napraviti. sretno!
Jadnimi
Bilo bi šteta, da ga UEFA suspenduje, nakon Dinamove prijave, ako ima osnove(sportske ima, stvarno si ih prevarili, ali upitno je sa pravne strane)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.