Ajdin Hasić poput Lionela Messija: Driblinzima "bacao" protivničke igrače po podu

Ponovo starter za Bešiktaš

Ajdin Hasić poput Lionela Messija: Driblinzima "bacao" protivničke igrače po podu

E. Škorić

Bešiktaš je sinoć odigrao 1:1 s Antalyasporom u meču 2. kola turske Super lige.

Nakon pobjede na teškom gostovanju kod Trabzona, Bešiktaš nije uspio da slavi kod kuće kao favorit, iako je bio daleko bolji na terenu.

Gosti su pet minuta prije kraja stigli do konačnih 1:1, pa Hasiću i društvu ostaje žal za dva propuštena boda. Inače, mladi bh. reprezentativac je drugu utakmicu za redom bio starter u timu Bešiktaša.

Odigrao je dobar meč, a viralan je postao video na kojem se može vidjeti kako svoje protivnike u stilu Lionela Messija izluđuje driblinzima i 'baca' na pod.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Žao mi je što smo propustili priliku da pobijedimo. Nogomet je takav. Ako propustite prilike i ne uspijete postići gol, dobit ćete ovakav rezultat. To se danas dogodilo. Nastavit ćemo, radit ćemo, potrudit ćemo se da budemo bolji", rekao je Hasić nakon utakmice.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Cuj u stilu messija, vise mi je to stil gatuza..
8 3
mirza24
bravo mali
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi