Za Ajdina Hasića bi ovo trebala biti posebna noć

Premijera u Super ligi

Za Ajdina Hasića bi ovo trebala biti posebna noć

E. Škorić

Nogometaši Bešiktaša večeras gostuju u Trabzonu na startu nove sezone turske Super lige.

Bešiktaš je ove godine jedan od konkurenata za naslov, a pravi kvalitet ovog tima vidjet će se ili trebao bi da se vidi na gostovanju kod Trabzonspora, koji je prošle godine vodio žestoku bitku za prvo mjesto sa Basakšehirom i ove sezone također će imati šta da kaže.

U prvih 11 gostiju iz Istanbula najavljen je talentovani juniorski bh. reprezentativac Ajdin Hasić. Prema pisanju brojnih turskih medija, on će večeras od 19 sati biti starter za Bešiktaš i to će mu ujedno biti premijera u Super ligi.

Podsjećamo da je Hasić nakon dobre polusezone u 2. ligi vraćen sa posudbe i u Bešiktašu su spremni da ovom talentovanom daju pravu priliku, pa ako večeras bude u prvoj postavi, onda je jasno kakvo mišljenje imaju o njemu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bit će to posebna noć za mladog Banovićana i ako napravi nešto više, asistira ili zabije u eventualnoj pobjedi svoje ekipe, dugo će je pamtiti.

Top Komentari

BetonskiMozgovi
A zbog čega ga ne bi reklamirali, naš momak, sa 19 bi trebao startati u Bešiktašu, da ne bi o Višći pisali? Gledajte sta hrvati rade, malo marketinga i prodaju anonimuse za desetine miliona eura. Ali ne, naš bošnjo se iz kućnog kauča naljuti što on mora čitati o ovom djetetu koji sa 19 godina igra u jednom od najjačih turskih klubova. Fuj.
8 1
Lafac
Majke mi pitam se Jel ovo novi MESSI koliko ga forsirate ,Jel momak vrijedi zaista ili neko uzima repa na reklamiranje?
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi