Ajdin Hasić se definitivno vraća u Bešiktaš!

Stigla i potvrda

Ajdin Hasić se definitivno vraća u Bešiktaš!

Edmir Škorić

Bešiktaš je svoja dva nogometaša zimus poslao drugoligašu Ümraniyesporu na posudbu, ali je po završetku sezone odlučio obojicu vratiti.

Ajdin Hasić, mladi bh. nogometaš, imao je zapažene partije u posljednje vrijeme u dresu Ümraniyespora, ali i on će, baš kao i Erdem Secgin, biti vraćen Bešiktašu, što je potvrđeno na stranici Ümraniyespora.

"Želimo da se zahvalimo Tonciju Mujanu, Firatcanu Uzumu, Muharremu Oneru, Ajdinu Hasiću, Erdemu Secginu, Mucahit Canu što su bili dio našeg tima i želimo im puno sreće u karijeri", objavio je drugoligaš.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hasić je dao dva gola uz dvije asistencije na osam mečeva za spomenuti klub u koji je došao zimus, a sada se vraća u Bešiktaš i smatra se da će na njega trener istanbulskog kluba Sergen Yalcin računati, pa ako ništa - bit će u rosteru.

Nije isključeno da u Bešiktašu gledamo još jednog bh. nogometaša, budući da turski klub kreće u misiju dovođenja Amera Gojaka iz Dinama.

Top Komentari

Bhf111
Samo prave pripreme. Momak je zvijer
6 1
nijepoznat
Sretno...al ga turci je....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi