Hasić bi da igra za Tursku prije BiH? Objava na Instagramu je riješila sve dileme!

Oglasio se mladi bh. veznjak

Hasić bi da igra za Tursku prije BiH? Objava na Instagramu je riješila sve dileme!

A. Čaušević

Ajdin Hasić je buduća zvijezda bh. fudbala, potvrdio je to i sjajnim otvaranjem 2021. godine kada je zabio dva gola. 

Hasićeva izjava u turskim medijima da ne bi imao ništa protiv igranja za reprezentaciju Turske izazvala je dosta bure u bh. javnosti. 

"Volio bih igrati za tursku reprezentaciju. Bosna i Hercegovina to možda neće dopustiti, međutim dao bih sve od sebe ako bih zaigrao u dresu s mjesecom i zvijezdom. Ako bi, naravno, došla ponuda", izjava je koju su prenijeli mediji u Turskoj. 

Sve to je natjeralo i Hasića na reakciju. Kako to i jeste praksa u današnje vrijeme, mladi bh. veznjak se oglasio na Instagramu.

"Jedina si jedina", napisao je Hasić na fotografiji u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Hasić je prošao omladinske selekcije BiH, jesenas ga je pozivao i Dušan Bajević, ali zbog povrede nije debitovao za seniorsku selekciju Zmajeva. 

Top Komentari

Armin29
samo ga vii dizite svaki dan sve vise u nebesa
1 6
sslazio
Svaka cast. Ovakvi nam trebaju. Bez obzira na to koliko postignes u karijeri, zbog ovakvih stvari bar u BiH ces imat podrsku uvijek. Nadam se da ces biti veliki igrac.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti