Spektakularan gol Mujagića protiv Željezničara

Zvijezda povela

Spektakularan gol Mujagića protiv Željezničara

M. Šljivak

Zvijezda je već u drugoj minuti povela protiv Željezničara s 1:0. Pogodio je bivši napadač Plavih s Grbavice Ajdin Mujagić za vodstvo domaćeg tima.

Zvijezda je u Gradačcu dočekala Željezničar u revanš duelu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine i već je nakon dvije minute povela s 1:0.

Gol je postigao nekadašnji fudbaler tima s Grbavice Ajdin Mujagić. Iskoristio je loše dodavanje golmana Muftića i prekrasno je pogodio za 1:0.

Zvijezda je tako izjednačila ukupni skor na 2:2 i do kraja meča nas očekuje zaista zanimljiv susret.

Strijelac pogotka Ajdin Mujagić nekada je nosio dres FK Željezničar. Igrao je za omladinske selekcije kluba, ali pravu šansu u prvom timu nikad nije dobio.

Sastavi timova za revanš duel četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine izgledaju ovako:

Oglasi

Zvijezda: Dabić, Huseinbašić, Fačić, Avdić, Mikić, Mujčić, Assaf, Mujagić, Banjac, Aloian, Bijelić.

Željezničar: Muftić, Kosorić, Cocalić, Štilić, Šehić, Drljo, Hodžić, Santons, Beganović, Jašarević, Hodžić.

Glavni sudija današnje utakmice će biti Antoni Bandić iz Gruda, dok su njegovi pomoćnici Tarik Mulasmajić iz Tešnja i Goran Dujak iz Odžaka. Četvrti sudija će biti Sabrija Topalović iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjećamo, plasman u polufinala Kupa BiH već su ostvarili Tuzla City, Zrinjski i Velež.

Trofej iz prošle sezone brani ekipa mostarskog Veleža.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590428325
A cuo sam da se neko smijao kad su iz Zvijezde rekli sa žele sa iznenade Zelju hahahah
0 1
user1659354598
Novinaru ,napisi velikom greskom golmana Muftica da je Zvijezda povela,neko nije u mogucnosti da gleda pa cisto da zna kako je pao gol,a ovi sto jedva cekaju da Zeljo izgubi ne radujte se ,rano je jos ,okrenuce ovo Zeljo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi