Ajla Alimanović se oglasila: "Vrijeme je za nove izazove"
Ajla Alimanović se oglasila zanimljivom objavom na Instagramu.

Direktorica FK Sarajevo

Ajla Alimanović se oglasila: "Vrijeme je za nove izazove"

Eldar Ganibegović

Direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović ponovo skreće pažnju na sebe, ovaj put objavom na Instagramu. Uz fotografiju je napisala zanimljiv opis, kojim je nagovijestila da ide iz kluba, ali onda ipak spustila loptu na zemlju i kazala da to nije tako.

Ajla Alimanović, direktorica FK Sarajevo, slavi rođendan, a tom je prilikom na Instagramu odlučila "bocnuti" navijače Bordo tima, ali i sve pratioce.

Uz fotografiju kojom se zahvalila na rođendanskom poklonu napisala je kako je vrijeme za nove izazove, te dala naslutiti da napušta Sarajevo, ali je onda ipak objasnila da se ne radi o tome.

"Bio je veliki izazov i rollercoaster voditi FK Sarajevo zadnjih 8 mjeseci. Mnogo dobrih, ali i teških trenutaka.

Dosta ispravnih ali i pogrešnih odluka iz kojih sam naučila mnogo. Hvala mom timu za sve trenutke koje smo zajedno prošli. Vrijeme je za nove izazove", napisala je Ajla, ali onda ipak objasnila da ne ide nigdje.

"P.S. Ali ne idem nigdje. Novi izazovi, ali i dalje u najboljem Klubu, s najboljom ekipom i još jače i pametnije.

Oglasi

Hvala na rođendanskom iznenađenju", stoji u opisu njene objave.

Podsjetimo, početkom novembra mjeseca Alimanović je na sebe skrenula pažnju porukom za navijače Sarajeva koji su joj svašta pisali.

"Pozivam ove 'hrabre' momke što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo. A isto vrijedi i za vas NO NAME 'još hrabrije' s foruma", napisala je Alimanović na storyju i kratko dodala:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U klubu sam svaki radni dan, pa izvolite".

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Nije FK Sarajevo kunic za testiranje tvojih mogucnosti. Sarajevo zasluzuje profesionalnost onih koje ga vode. Ne moze direktor uciti zanat u FK Sarajevo, Ne moze trener uciti zanat u FK Sarajevo. Ne mogu igraci uciti igrati u FK Sarajevo (ako ne znaju igrati). Dok tako bude bilo bit cemo korma za nabijanje gol razlike na nama.
7 0
user1627322078
Joj alaj ih **** Aylic hahahahahahhahahaha Smijetel joj ista hordee??? Hahahahah
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi