Akcija u Watfordu: Navijači pomogli da se očisti stadion i dobili odlične nagrade

Nesebična podrška

Akcija u Watfordu: Navijači pomogli da se očisti stadion i dobili odlične nagrade

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Watforda danas na domaćem terenu igraju protiv WBA u okviru 29. kola engleskog Premiershipa. Veoma loše vrijeme koje vlada prethodnih dana u Evropi napravilo je ogromne probleme i u Engleskoj. 

Utakmice u nižim ligama su mahom odgođene, ali ljubitelje fudbala može radovati činjenica da će se mečevi Premiershipa danas odigrati.

Organizatori utakmica učinili su sve da osposobe terene za današnje utakmice, a nisu se libili tražiti pomoć navijača. Naime, Watford je jučer pozvao sve navijače koji žele pomoći u čišćenju snijega da dođu u ranim jutarnjim satima kako bi pomogli da stadion bude spreman.

Više od stotinu navijača pojavilo se na stadionu i za manje od dva sata skoro sve da je bilo očišćeno. Ostaje još samo da se očiste tribine. Navijači koji su pomogli dobili su besplatan čaj, doručak i karte za današnji susret protiv WBA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi