Richarlison zaplakao nakon što je izašao iz igre

Želio ostati na terenu

Richarlison zaplakao nakon što je izašao iz igre

E. Čaušević

Fudbaleri Watforda sinoć su na domaćem terenu savladali ekipu Chelseaja sa 4:1 u okviru 26. kola engleskog Premiershipa.

Watford je odigrao fantastičnu utakmicu pred domaćim navijačima i stigao je do visoke pobjede protiv Chelseaja koji je bio veliki favorit u ovom okršaju. Nakon utakmice u centru pažnje našao se mladi brazilski fudbaler Richarlison koji je iz igre izašao u 65. minuti.

Richarlison je jedan od najboljih igrača Watforda u ovoj sezoni i očito je da mu je teško palo što je morao na klupu. Mladi Brazilac je čak i zaplakao jer nije želio da napusti teren, a nakon meča se oglasio i objasnio zašto je pustio suzu.

"Plakao sam jer sam želio ostati na terenu i pomoći svojim saigračima, ali na kraju je ispalo da je igrač koji je ušao umjesto mene bio sjajan tako da je sve ok sada", rekao je Richarlison.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi