Vezista Watforda se nudi Arsenalu

Doucoure bi na Emirates

Vezista Watforda se nudi Arsenalu

Teme:

Vezni igrač Watforda Abdoulaye Doucoure ne krije da bi želio preći u londonski Arsenal.

Francuski internacionalac ove sezone pruža izuzetno dobre partije u Premier ligi. Iako je po vokaciji vezni igrač, dosad je postigao već sedam pogodaka, pa stoga ne čudi što se njegovo ime dovodi u vezu sa većim klubovima.

Jedan od njih je i Arsenal, a Doucoure je priznao da bi volio sarađivati sa Arseneom Wengerom.

"Smatram da bih pod Wengerovim vodstvom imao najviše prostora za napredak. Izuzetno ga cijenim, a bilo bi mi lakše u komunikaciji jer je on Francuz", izjavio je 25-godišnji Doucoure, za kojeg se još interesuju Tottenham, Liverpool...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Doucoure je u Engleskoj od 2016. godine, a kroz dosadašnju karijeru osim Watforda je igrao još za Granadu i matični Rennes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi