Akciji se pridružili Slišković, Cvitanović, Musa, Šabanadžović...
Stadion Borići: S početkom sezone u novom ruhu

Bišćani renoviraju stadion

Akciji se pridružili Slišković, Cvitanović, Musa, Šabanadžović...

Dolaskom nove Uprave, u bihaćkom Jedinstvu čine odlučne korake na stabilizaciji kluba.

Tretutno se operativno djeluje na realizaciji ideje obnavljanja stadiona kako bi klub početak takmičenja u Prvoj ligi FBiH dočekao u nekadašnjem sjaju.

Nakon što su akciju prikupljanja novca za stolice podržali Toni Šunjić i Amar Osim, mnoge nekadašnje i sadašnje vedete također su se odazvale na poziv.

Novac su tako donirali nekadašnji reprezentativci Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Adnan Mravac, bivši trener Mehmed Janjoš, zatim Refik Šabanadžović, Igor Cvitanović, Blaž Slišković, Džanan Musa...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored njih akciji su se odazvali i brojni građani. Svi oni koji žele pomoći Jedinstvu kupovinom stolice u iznosu 25 KM mogu to učiniti uplatom na račun UniCredit Bank: 3385002206249787.

Uplate iz inozemstva vrše se na račun Acc: 25015511005; IBAN: BA39 3385 0048 6130 4987; SWIFT: UNCRBA22

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti