Akinfenwa: Čuo sam šta je Pep Guardiola rekao za mene

Imao posebno iskustvo

Akinfenwa: Čuo sam šta je Pep Guardiola rekao za mene

E. Škorić

Jedan od najsnažnijih nogometaša svijeta Adebayo Akinfenwa sinoć je zaigrao za Wycombe na Etihadu protiv Manchester Cityja.

City je slavio sa 6:1 protiv niželigaša u engleskom Liga kupu, ali Akninfenwa je imao priliku da zaigra protiv nekih od najboljih igrača svijeta.

Popularna Zvijer kako je nadimak čovjeku teškom 105 kilograma koji diže 180 kg na benchu je napustio igru u 65. minuti.

Sada, nakon što je imao priliku da igra protiv zvijezda Cityja, dao je zanimljivu izjavu.

"Čuo sam šta je Pep Guardiola govorio o meni i polaskan sam tim riječima. A što se tiče ovacija od strane navijača Cityja, samo želim da im se od srca zahvalim. To je bio jedan poseban trenutak i i uspomena koju ću nositi sa sobom kada završim karijeru", rekao je Akinfenwa.

Inače, Guardiola je kazao da mu je bilo zadovoljstvo upoznati Akinfenwu, koji igra svoju posljednju sezonu.

"Žao mi je na kraju što smo doživjeli težak poraz, ali ovo će za sve nas biti posebno iskustvo", dodao je snažni nogometaš Wycombea.

Top Komentari

Sajaga
Ocekujem da ce ga Dana White zovnuti za neki fight protiv neke instagram zvjezde
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi