"Ako ćete prodavati Kanea, onda to učinite sada"

Darren Bent komentarisao situaciju kapitena Tottenhama

"Ako ćete prodavati Kanea, onda to učinite sada"

Da li će Tottenham prodati svoj navrijedniji eksponat, Harryja Kanea, pitanje je koje se već odavno postavlja u medijima, među navijačima itd.

Nekadašnji napadač, između ostalih, Tottenhama i reprezentativac Engleske Darren Bent smatra da je došao pravi trenutak da Pijetlovi prodaju svog golgetera.

"Ako ćete prodavati Herryja Kanea, uradite to dok je na vrhuncu, a to je sada. Jedino će tako klub zaraditi očekivani novac", izjavio je Bent.

Kaneov ugovor sa Tottenhamom važi do 2024. godine, a nakon špekulacija da bi mogao u Real Madrid u posljednje vrijeme se špekuliše o transferu u Manchester United. Pričalo se i o cifri od 200 miliona funti, ipak vidjećemo kakve će se cifre pominjati nakon svega što se izdešavalo u svijetu proteklih par mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Harry je sam rekao da bi mogao otići ako ekipa ne bude napredovala. To me ne čudi. Siguran sam da bi on želio otići i igrati za nekog evropskog velikana", poručio je Bent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi