Otpustio Pochettina i sada ima obraza da mu traži novac
Foto - EPA

Levy je nevjerovatan

Otpustio Pochettina i sada ima obraza da mu traži novac

M. Šljivak

Mauricio Pochettino dobio je otkaz na klupi Tottenhama u novembru prošle godine.

Argentinski stručnjak je nakon petogodišnjeg boravka dobio otkaz, a na njegovo mjesto je došao Jose Mourinho, koji se međutim nije previše proslavio.

Pochettino je nekoliko mjeseci prije otkaza potpisao novi ugovor s klubom, a Daniel Levy se obavezao da će isplatiti 8.5 miliona funti sve dok Argentinac ne pronađe novi posao.

Iako mu je uručio otkaz Levy ima obraza da od Pochettina traži odricanje od dijela isplate. Zatražio je vlasnik Spursa da se argentinski stručnjak odrekne primanja i na taj način da pomogne klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo šta će Pochettino odlučiti u ovom slučaju, ali zaista je ovo poprilično nočekivan potez od prvog čovjeka Tottenhama.

Pochettino je Tottenham vodio u 293 utakmice tokom nešto više od pet godina i upisao je 159 pobjeda, a tim je prošle godine vodio do finala Lige prvaka.

Top Komentari

Mele
Cionista covjek, sta se drugo moze ocekivati od njega. Ima milijarde a gladan, kao i svi drugi, hoce jos vise..
6 0
Chupy
Eeee pa ja bi mu laganini dao kur.c!! Dok je on vodio Tottenhem, bio je pravi klub. Igrao pravi fudbal.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi