"Ako osvojimo titulu nećemo mjesecima moći izaći iz kuće"

Albiol "zabrinut"

"Ako osvojimo titulu nećemo mjesecima moći izaći iz kuće"

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija ostvarili su veliku pobjedu u derbiju protiv Juventusa i sada imaju samo jedan bod manje u odnosu na Staru damu.

Napoli je do pobjede u Torinu stigao u 90. minuti kada je mrežu Buffona zatresao Koulbaly. Klub iz Napulja četiri kola prije kraja ima samo jedan bod manje od Stare dame i nikad nije bio bliže osvajanju prvog Scudetta nakon skoro 30 godina.

U Napulju je nastalo ludilo nakon ove pobjede, a mnogi se pitaju šta li će tek biti ako Napoli dođe do titule. Defanzivac ovog tima Raul Albiol priznao je da nikada nije doživio toliku ljubav i želju navijača da ovaj tim dođe do titule prvaka.

"Navijači imaju nevjerovatnu želju i zaista su zagrijani. Ovo je preludo okruženje. Jedini problem za nas ukoliko osvojimo titulu bit će činjenica da mjesecima nećemo moći izaći iz kuće. Ovo što doživljavamo u Napulju je nevjerovatno i prelijepo. Nadamo se da ćemo za mjesec svi slaviti titulu", poručio je Albiol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi