Ko se zadnji smije, najslađe se smije: Insigne žestoko odgovorio igračima Juventusa

Nije mogao da odoli

Ko se zadnji smije, najslađe se smije: Insigne žestoko odgovorio igračima Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su ostvarili veliku pobjedu u derbiju protiv Juventusa kojom su se vratili u borbu za Scudetto.

Napolitanci sada imaju samo jedno bod manje od Stare dame, a do kraja prvenstvau u Seriji A ostala su još samo četiri kola. Navijači u Napulju se nadaju da njihov tim može do Scudetta nakon skoro 30 godina, a za ovaj tim to bi bio tek treći trofej prvaka Italije u historiji.

Veoma uzbudljivo sinoć je bilo i nakon utakmice, a u centru pažnje bio je Lorenzo Insigne. Igrač Napolija osvrnuo se na izjave fudbalera Juventusa koji su prije utakmice govorili da je ovo za njih kao finalni meč. Insigne nije nimalo štedio svoje protivnike iz Torina.

"Pa, igrači Juventusa su navikli da gube finala i ovo nije ništa novo za njih", poručio je Insigne nakon utakmice aludirajući na to da je Juve u posljednjih 20 godina izgubio čak sedam finalnih utakmica u evropskim takmičenjima što je daleko najviše od svih.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi