13

Komentari (13)

LevoKrilo
Kakvog postojanja, o čemu Vi pričate iz željezničara??? Kakvu ste Vi to ulogu igrali u periodu koliko ste stariji klub? Znaš li gdje se i kako takmičio željezničar u tom peridu za koji se non stop hvatate??? Bolje Vam je da to ne spominjete....
Fareus1921
Mi smo opet igrali pa kako god...pozz :D
manijaci_____
Gledaj ovog kompleksasa hahahaha pa mi nismo bili drzavni projekat nego je policija nasilno prebacivala nase igrace u torpedo tako da suti dijete i lijeci komplekse
LevoKrilo
Kakvo bolan taslačenje??? Prošle godine kada smo Vas raznijeli na Koševu, gdje ste Boga molili da ne dobijete pet komada koliko smo bolji bili a o utakmici na Grbavici da ne pišem bez veze, onda ste šutjeli??? Da ne zaboravim pomenuti onoliki minus na kraju prvenstva....Ne kontam Vas navijače željezničara???
Nikoizniceg
Istina. Sarajevo je najbolji klub u BiH, a igrački kadar kida
istok24
Čovjek priča e aktuelnoj sezoni a ne o istoriji, ali ako ćemo pričati o istoriji tek onda nemate šanse. Zato bolje ti je šuti.
Austinpowers
ko o cemu pitari o minusima, imate ih dovoljno nece vas jos 70 godina postojanja izvuc
user1574859714
Ne kontam haveru o cemu ti pises.Jel zelis cinjenice? Vase tri titule bih lige naspram nasih 6,da ne govorim da smo prvi klub iz BiH u svemu.Prvi igrali trece pretkolo LP, prci igrali prvo kolo kupa uefa,oborili sve moguce rekorde ove lige.Najvise golova,peiod bez poraza itd U zadnnjih deser derbija imate dvije pobjede,dicite se sa rezultatom 3 0 na Grbavici i sa -20 pa bolan te sezone smo toliko losi bili da nema ko nam nije uzeo bodove na Grbavici.Od Celika Radnika itd Znaci i sad ste prvi jer smo izgubili nasim grekama 10 bodova na Grbavici a ne sto se te vi jaki. Zabili smo vam 8 komada tj.devet jedan je bio autogol u dvije utakmice itd itd Cime se ponosis haveru? S kojim pravom uzimaz Zelju u usta osim da je zbog kompleksa. Hocete guzovace titulu,da se prekine prvenstvo a jedva se provukli u nekim domacim utakmicama.
LevoKrilo
Ko kaže da je F.K. "Sarajevo" protiv nastavka prvenstva? Čega bi se F.K. "Sarajevo" plašilo i koga?
milivoje
Taslačenja po 3 put
Bit ce gusto bit ce 0:2
Mladost,Borac i Torpedo
Kladionicar_iz_mira
Sloboda, Mladost i Zvijezda 09 glasali za prekid sezone u Premijer ligi BiH
Asam85
Tj. fenjeraši, pa se pitamo zašto?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.