Ako se pisanja Italijana obistine, Barcelona će se teško oporaviti od ovog udarca

Martinez u Realu?!

Ako se pisanja Italijana obistine, Barcelona će se teško oporaviti od ovog udarca

E. Škorić

Kako javljaju italijanski mediji, Real Madrid je trenutno najbliže dovođenju Lautara Martineza.

Barcelona više od šest mjeseci pokušava da dovede argentinskog reprezentativca, a sada Sportmediaset donosi informaciju da je Real Madrid navodno ponudio 100 miliona eura za Martineza.

Zapravo, ponuda je od 60 miliona eura, a preostalih 40 miliona eura će Inter ostaviti Realu na osnovu transfera Ashrafa Hakimija.

Zinedine Zidane ima za sada samo Karima Benzemu u vrhu napada, kao centralnog napadača, dok je Luka Jović slobodan da potraži novi klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lautaro je imao dvije sjajne sezone u Interu, a u Barceloni ga na sve načine pokušavaju dovesti kao zamjenu za Luisa Suareza.

Desi li se kojim čudom da Martinez na kraju stvarno završi u Realu, to bi bio žestok udarac za sve navijače katalonskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Bas ce Zidane da trazi tu prevaru.
1 0
Gax
Provjerite prvo informacije za to. Lazne vijest. A Lautarovi agenti upravo sad dosli u sjedište Intera da produži ugovor.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi