Edinson Cavani se ponudio Barceloni

U potrazi za klubom

Edinson Cavani se ponudio Barceloni

Esmer Oštraković

Edinson Cavani odbio je produžiti ugovor sa PSG-om, te je već neko vrijeme igrač i u potrazi je za novim klubom.

Govorilo se da bi njegova naredna destinacija trebala biti Benfica, ali je sve to propalo.

Razlog što nije došlo do dogovora, jeste plata, te ga niti jedna od dvije ponude koje su mu poslali iz Benfice nije zadovoljila.

Dugo se povezivao i sa Juventusom, ali je navodno tu ponudu odbio zbog ljubavi prema Napoliju, a sada je odlučio da s sam ponudi jednoj ekipi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Riječ je ni manje ni više o Barceloni. Kako prenose španski mediji, Cavani se ponudio ovom klubu, a vjeruje se da bi bio dobar igrač za rotaciju.

Ostaje da vidimo da li će ga Barcelona odlučiti angažovati ili će sreću morati potražiti u nekom drugom klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi