Ako slika iz radnje na aerodromu u Manchesteru ne upali alarme na Old Traffordu onda ništa neće

Navijači ovo nisu očekivali

Ako slika iz radnje na aerodromu u Manchesteru ne upali alarme na Old Traffordu onda ništa neće

Endin Čaušević

Manchester United je u sezoni iza nas bio vjerovatno najveće razočarenje u engleskom Premiershipu.

Crveni đavoli su ponovo razočarali navijače svojom igrom i na kraju su završili tek na šestom mjestu. To znači da ćemo Manchester United naredne sezone gledati u Evropskoj ligi što je za njih veliki udarac.

Jasno je svima da je klubu s Old Trafforda potrebno da napravi velike promjene za novu sezonu i da se pokušaju vratiti u sami vrh jer im je tu i mjesto.

Jedan od portala iz Manchestera koji je privržen Unitedu objavio je zanimljivu fotografiju. Naime, fotograf tog portala je slikao radnju na aerodromu u Manchesteru koja je godinama bila u znaku kluba s Teatra snova.

Naime, navijači Uniteda bili su šokirani kada su vidjeli da se sada tu prodaju i dresovi Liverpoola koji je pravi hit u Engleskoj u prethodne dvije sezone.

Dresovi najvećeg rivala Uniteda sada su na velikom popustu i istaknuti su na samom ulazu u radnju. Navijači Uniteda su poslali poruku čelicima kluba uz fotografiju s aerodroma i poručili da ovo mora upaliti konačno njihove alarme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

Liverpool shirts on sale at Manchester Airport. If that doesn’t set alarm bells ringing at Old Trafford, nothing will...!

A post shared by Mark Ogden (@markogden_) on

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
U ratu zaracene strane jedna drugoj prodaju oruzje, naftu, hranu, a ovo kao treba da cudi nekoga... Pa samo ovi indijanci sa govnogovno ba mogu iskopati ovo smece i postaviti ga kao vijest.
0 5
MaDaj
Prvi komentar na instagram slici koja je postala članak na ssb. “Ova prodavačica godinama prodaje liverpoolovu opremu” hahahah znaci posra se covijek na vasu vijest godine hahahaa
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti