Ako su one stvarno istinite, riječi Mandarića će povrijediti Luku Menala

Smatra da treba da se vrati u Dinamo?

Ako su one stvarno istinite, riječi Mandarića će povrijediti Luku Menala

E. Škorić

Bh. reprezentativac Luka Menalo briljira u nastavku sezone u dresu Olimpije, ali sve su prilike da neće ostati u Ljubljani.

Menalo je i dalje u vlasništvu Dinama i nije isključen povratak u Zagreb, posebno nakon onoga što je navodno rekao predsjednik Olimpije Milan Mandarić, a što je javnosti u Sloveniji otkrio televizijski komentator Urban Laurenčić tokom derbija Olimpija - Maribor.

Laurenčić je, komentarišavši događaje sa terena u Stožicama, u jednom trenutku kazao kako je iz pouzdanih izvora saznao da je predsjednik Mandarić odlučio da vrati Menala jer "imamo dovoljno takvih igrača".

Te riječi, ako su istinite, neće lako pasti ni samom Menalu, koji je zaista pokazao kvalitet nastupajući u dresu Olimpije i u nekim utakmicama je bio direktan "krivac" za pobjede trenutnog lidera slovenačkog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi