Luka Menalo briljirao pred očima legendarnog fudbalera Juventusa!

Olimpija sve bliže tituli

Luka Menalo briljirao pred očima legendarnog fudbalera Juventusa!

E. Škorić

Olimpija je u 26. kolu Prve lige Slovenije gostovala Tabor Sezani i slavila je s 3:0.

Lider se učvrstio na prvom mjestu i tim iz Ljubljane sada ima pet bodova više od ekipe Celje, te je sve bliže novoj tituli.

Za današnju pobjedu najzaslužniji je bh. reprezentativac Luka Menalo, koji je postigao dva gola i asistirao kod jednog u 3:0 pobjedi svoje momčadi.

Menalo je u 29. iz penala pogodio za 1:0, u 64. asistirao Oštrcu za 2:0, a onda sam pogodio u 86. minuti za konačnih 3:0.

Njegovo fantastično izdanje pratio je s grimasom na licu legendarni igrač Juventusa Mauro Camoranesi, inače trener Tabora, koji je sada šestoplasirani sa 29 bodova.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Pored Menala, za goste je 90 minuta odigrao i Tomislav Tomić.

Top Komentari

Penderinos
Sad u dinamu dokazat da vrijedi, a ko u Dinamu vrijedi znamo gdje zavrsi
1 2
Ivica_Osim8
bice igračina svjetske klase, ako pametno nastavi, a ne ko onaj nas duduk Hasic
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi