Ako Zidane ne prođe Wolfsburg, Perez ima zamjenu

Vraća se Jose Mourinho u Real Madrid?

Ako Zidane ne prođe Wolfsburg, Perez ima zamjenu

Francuskom stručnjaku Zinedineu Zidaneu ljulja se stolica na klupi Kraljevskog kluba nakon poraza od Wolfsbruga 2:0.

Danas brojni španski i engleski mediji pišu o tome da Zidane neće voditi Madriđane naredne sezone ukoliko ne uspije izbaciti Wolfsburg iz Lige šampiona.

Navodno je predsjednik Real Madrida već spremio zamjenu za Zidanea i to u liku slavnog Portugalca Josea Mourinha.

Mourinho je već bio Perezova želja i to nakon otkaza Benitezu, ali tada nije došlo do dogovora između dvije strane. Ipak, sada je situacija drugačija jer bi Mourinho od sljedeće sezone mogao početi ispočetka, a da je došao u janurau, imao bi priličan zaostatak za Barcelonom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da se Portugalac povezuje i sa Manchester Unitedom i veliko je pitanje je li zainteresovan da se vrati u Real nakon što se dvije strane nisu rastale na najbolji način 2013. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti