Al Ahli je prošlost? Zukanović pred novim transferom
Foto: Al Ahli/Twitter

Vode se pregovori

Al Ahli je prošlost? Zukanović pred novim transferom

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović broji posljednje dane u saudijskom Al-Ahliju.

Iako najavljen kao veliko pojačanje, tokom prethodnih mjeseci Zukanović se nije uspio izboriti za veću minutažu u Al-Ahliju i izvjesno je da će tokom ovog prijelaznog roka promijeniti sredinu.

U nedavnom intervjuu za medije u Italiji Zukanović je priznao da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Seriju A i da mu nedostaje fudbal na najvišoj razini, međutim, čini se, da ćemo ga još gledati u Aziji. 

Naime, portal raya.com objavio je kako Zukanovića želi jedan od katarskih klubova i da su pregovori dostigli napredan nivo, no ime potencijalnog poslodavca se,  barem zasad, još drži u tajnosti.

U slučaju da se transfer realizuje, Zukanović bi se u Kataru pridružio još bivšem fudbaleru Željezničara Enesu Sipović koji je potpisao za Umm Salal. U ovoj azijskoj zemlji odnedavno je i Mario Mandžukić.

Top Komentari

Arnel925
Zuki hvala ti na svemu ali nisi za reprezentacije ima mladi i bolji igraca
4 0
BJB1
A moj Zuka ..... necu da komentarisem!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi