Al Habsi: Veoma sam sretan u Wiganu

Golman Wigana ipak ne ide u Liverpool

Al Habsi: Veoma sam sretan u Wiganu

Golman Wigana, Ali Al Habsi negirao je navode medija o njegovom prelasku u Liverpool.

Iskusni golman je u svoj sadašnji klub stigao 2011. godine te je od tada izgradio reputaciju jednog od najboljih golmana Premier lige.

 

Naravno, njegove partije nisu prošle nezapaženo  i već neko vrijeme se govori kako bi mogao da dres Wigana zamijeni dresom Liverpoola.

 

Ipak, sam Al Habsi je kazao kako je veoma sretan u Wiganu.

 

"Rekao sam ovo mnogo puta prije, volim ovaj fudbalski klub. Volim navijače i nadam se da ću im pružiti mnogo više",rekao je omanski golman za Wigan Evening Post te je dodao:

 

"Čuo sam šta se pričalo tokom vikenda, ali takve stvari meni ništa ne znače. Veoma, veoma sam sretan u Wiganu, a tako je bilo i kada sam stigao ovdje".

 

Sjajni vratar se potom osvrnuo na svoju trenutnu formu i stanje u Wiganu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Ide mi dobro, forma mi raste svakom utakmicom koju odigram, a moje samopouzadnje je veliko. Želim samo da se fokusiram na svoj posao i da pomažem timu, budući da ima dosta posla da se uradi", zaključio je Al Habsi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.