Srbi rastužili Ronalda - Reakcija njegovog trenera nakon poništenog gola obilazi svijet!

Dva gola Mitrovića i jedan SMS-a, ali priča dana je reakcija gostujućeg trenera

Srbi rastužili Ronalda - Reakcija njegovog trenera nakon poništenog gola obilazi svijet!

Esmer Oštraković

U velikom derbiju 15. kola Saudijske Premier lige, Al Hilal je na domaćem terenu ostvario pobjedu od 3:0 protiv Al Nassra.

Prvu priliku na utakmici imali su domaći. Igrala se 3. minuta kada je Mutrović šutirao, ali lopta ide malo pored desne stative.

Minut kasnije nova sjajna šansa za domaće. Al Dawsari je probao da matira golmana gostiju, ali lopta ide preko gola.

Prvu priliku za goste imao je Talisca u 11. minuti, ali i njegov udarac odlazi preko gola i nije bilo promjene rezultata.

Praktično prave prilike nakon toga nije bilo sve do 64. minute kada je Sergej Milinković-Savić postigao gol glavom i donio vodstvo svojoj ekipi.

Oglasi

Napadali su gosti u nadi da mogu doći do poravnanja, ali u jeku njihovih napada Mitrović postiže gol u 90. minuti i stavlja tačku na ovu utakmicu.

Bilo je tada jasno ko će ostvariti pobjedu, ali domaća ekipa nije prestala sa napadima, te je Mitrović postigao još jedan gol u 92. minuti.

Do kraja utakmice viđen je i crveni karton, a dobio ga je Al Bulayhi u domaćoj ekipi.

Ronaldu poništen gol, reakcija njegovog trenera obilazi svijet

Situacija koja obilazi svijet desila se u 73. minuti kada je poništen gol Cristianu Ronaldu pri rezultatu 1:0 za domaći tim.

Naime, Ronaldo je postigao pogoda, ali je on poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Trener gostujuće ekipe, Luis Castro, na mobitelu je pogledao cijelu situaciju i odma je krenuo da se žali četvrtom sudiji.

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDJE.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Ovi arapi na sve strane, srbadija ugrozena
1 1
Ecosport
Šta je ovo, nema odavno penala za Penalda. Je li mu FIFA kriva?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi