Prišao je da Ronaldu kaže sve u lice, pa doživio poniženje kakvo od legende nikad niko nije

CR je rekao sve

Prišao je da Ronaldu kaže sve u lice, pa doživio poniženje kakvo od legende nikad niko nije

Midhat Šljivak

Veliki derbi prvenstva Saudijske Arabije igra se večeras u Rijadu, a Al-Hilal je dočekao Al Nassr. Ogroman broj zvijezda je na terenu, među njima je najveća Cristiano Ronaldo koji je u ovom meču imao zanimljiv okršaj s defanzivcem Alijem Al Bulayhijem.

Ali Al Bulayhi čovjek je o kojem se priča večeras. Iskusni defanzivac krenuo je u obračun s Cristianom Ronaldom tokom velikog derbija između Al-Hilala i Al Nassra.

Odlučio je 34-godišnjak da se unese u licu Cristianu. Prišao mu je i prigovarao, ali je doživio veliko poniženje.

CR nije želio previše reagovati. Smijao se u lice defanzivcu Al-Hilala, a zatim mu je gestikulacijom poručio kako ga ne čuje baš najbolje.

Sa strane je provocirao Sadio Mane. On je aplauzima nagradio pristup protivničkog defanzivca i nasmijao mu se u lice.

Oglasi

Na kraju je Al Bulayhi pretrpio veliko poniženje, ali će definitivno nakon ovog biti poznat u brojnim svjetskim medijima.

Cristiano Ronaldo u 39. godini igra vrhunski fudbal

Cristiano Ronaldo će početkom februara naredne godine proslaviti svoj 39. rođendan, ali čudesni Portugalac još uvijek igra na vrhunskom nivou.

U prvenstvu Saudijske Arabije CR je jednostavno nezaustavljiv. U 13 odigranih utakmica do večeras postigao je 15 pogodaka i upisao je sedam asistencija.

Zabija Ronaldo i u ostalim takmičenjima. Još uvijek je član i reprezentacije Portugala koju je lagano odveo do Evropskog prvenstva i nastup u Njemačkoj bi mu mogao biti posljednji u dresu nacionalnog tima.

Ono što je sigurno Ronalda ćemo još neko vrijeme gledati na terenu. Fizički je maksimalno spreman za velike napore i njegov jasan cilj je osvajanje brojnih trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi