Al-Khelaifi više ne može da trpi ponašanje svojih zvijezda: Ćao!

Gazda PSG-a

Al-Khelaifi više ne može da trpi ponašanje svojih zvijezda: Ćao!

A. Čaušević

Nema kluba koji je u ovom desetljeću potrošio novca kao PSG. 

Otkako je gazda pariškog kluba postao Nasser Al-Khelaifi mnoge zvijezde i neki od najboljih igrača današnjice stigli su na Park Prinčeva.

Međutim, čini se da je bogatom šeiku iz Katara dosadilo ponašanje njegovih fudbalera koji su zahvaljujući ogromnom primanju postali veoma razmaženi.

Al-Khelafiju je evidentno teško palo ispadanje iz Lige prvaka protiv Manchester Uniteda te je odlučio pokazati svoj autoritet.

U razgovoru za France Football gazda PSG-a jasno poručio igračima da moraju početi preuzimati odgovornost u protivnom mogu ići iz kluba.

"Ne želim da se više ponašaju kao zvijezde", rekao je Al Khelaifi te nastavio:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Igrači će morati preuzimati odgovornost više nego ranije. Sve treba biti potpuno drugačije. Morat će raditi više i napornije...Nisu ovdje da uživaju. Ako se ne slažu s tim vrata su otvorena. Ćao! Ne želim da se više ponašaju kao zvijezde".

PSG za sada nije dovodio nove igrače, a razlog tome je promjena u rukovodstvu kluba. Antero Henrique više neće biti sportski direktor, a njega će naslijediti povratnik Leonardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi