Leonardo u PSG dovodi dvije zvijezde Serije A

Vratio se u Pariz

Leonardo u PSG dovodi dvije zvijezde Serije A

E. Škorić

PSG je jučer zvanično predstavio Leonarda za svog novog-starog sportskog direktora.

Brazilac je napustio Milan i vratio se u Pariz, a ovog ljeta će imati pune ruke posla i pokušat će da Parižanima donese dodatnu kvalitetu.

Prema La Stampi, Leonardo je spreman da u Seriji A pronađe dva pojačanja za svoj PSG, a na njegovoj listi želja su golman Milana Gianluigi Donnarumma i veznjak Lazija Sergej Milinković-Savić.

Zbog financijske nestabilnosti, Milan je spreman da proda Donnarummu za oko 60 miliona eura ovog ljeta. Iako ga želi i Manchester United, navodi se da je dobar odnos Leonarda s Rossonerima prednost Parižana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

SMS se povezivao s Interom, Milanom, Juventusom i drugim timovima, ali Canal+ tvrdid a PSG sprema da ponudi Laziju 75 miliona eura, a veznjaku bi omogućio petogodišnji ugovor sa ukupnom zaradom oko 30 miliona eura (s bonusima).

Lazio je SMS-a prošle godine cijenio 120 miliona eura, ali nakon njegovih slabijih partija ove sezone, cijena je znatno opala.

Top Komentari

Kiss
Nije on igrač od 75miliona,30-miliona plafon
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije