Cristianu stižu prijatelji - Al Nassr neće štediti novac
Cristiano Ronaldo će dobiti velika pojačanja u svom timu i bivše kolege bi mogle pojačati Al Nassr (Foto: Al Nassr)

Velika pojačanja

Cristianu stižu prijatelji - Al Nassr neće štediti novac

M. Šljivak

Dolazak Cristiana Ronalda u redove Al Nassra iz Saudijske Arabije povećao je interes za ovaj klub širom svijeta, a rukovodstvo tima nema namjeru stati samo na Portugalcu i već planiraju dovesti mu još dvije fudbalske legende. Al Nassr želi Luku Modrića i Sergija Ramosa.

Cristiano Ronaldo potpisao je najveći ugovor u historiji fudbala. Al Nassr ga plaća 200 miliona eura po sezoni, a uskoro bi tim iz Saudijske Arabije mogao izdvojiti značajne cifre i za još dvije fudbalske legende.

Saudijci planiraju napraviti tim snova pored Ronalda. Zbog toga će učiniti sve kako bi u svoje redove doveli legende Real Madrida Luku Modrića i Sergija Ramosa.

Obojici fudbalera ugovor ističe na kraju sezone. Pregovora o nastavku saradnje s Real Madridom i PSG-om za sada nema, pa će to Al Nassr pokušati da iskoristi.

Ponuda sigurno neće biti bezazlena. Saudijci imaju dovoljno novca da kupe ljubav ovog dvojca, a u svemu bi mogla presuditi i njihova želja da na kraju karijere ponovo zaigraju uz jednog od najvećih ikad Cristianom Ronaldom.

Luka Modrić je nedavno govorio o eventualnom odlasku iz Real Madrida na kraju sezone. Ističe da bi volio ostati, ali...

Oglasi

"Kada je riječ o ugovoru, to želim da zaslužim, a ne da mi se pokloni jer sam legenda ili Luka Modrić. Niko mi nikada ništa nije poklonio", rekao je Modrić i dodao je:

"Ne želim ostati u Realu zbog svoje prošlosti nego ako imam kvalitet za budućnost. Real je dio mog života i to se ne može promijeniti", završio je Modrić.

Sergio Ramos s druge strane nije želio previše govoriti o budućnosti. Ipak, čini se kako je spreman na odlazak iz Pariza.

"Živim dan po dan. Prošla sezona je bila jako teška, ali sada se osjećam dobro i fizički, ali i psihički. To mi je najvažnije", rekao je Ramos, te je dodao:

"O budućnosti ne razmišljam. Sve ćemo vidjeti kada dođe ljeto", završio je Ramos.

Ponude Al Nassra sigurno će biti ogromne. Cristiano im je putokaz da se u Saudijskoj Arabiji može odlično živjeti i vidjet ćemo hoće li ovaj trio nakon Reala ponovo zaigrati skupa.

Top Komentari

nakopitam
Zbog najboljeg igraca svih vremena, arapska liga preko noci postade najgledanija na svijetu i najprimamljivija za igrace. Veliki Ronaldo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi