Al-Nassr ne staje: Nakon Ronalda stiže još bivših igrača Real Madrida?
Al-Nassr nakon Cristiana Ronalda planira dovesti i neke njegove bivše saigrače iz Real Madrida.

Žele dvojac iz odbrane

Al-Nassr ne staje: Nakon Ronalda stiže još bivših igrača Real Madrida?

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo iznenadio je svijet prelaskom u Al-Nassr početkom godine. Ovaj klub je "preko noći" postao planetarno popularan, a sada je spreman za nove sjajne transfere.

Kako prenose inostrani mediji, klub iz Saudijske Arabije zainteresovan je za dovođenje još nekoliko bivših članova Real Madrida.

Na meti Al-Nassra nalazi se defanzivac PSG-a Sergio Ramos, te lijevi bek Olympiacosa, Marcelo.

Kada je realizacija tih transfera u pitanju, Saudijci svakako očekuju da ključnu ulogu u tome odradi upravo Cristiano Ronaldo.

On je s navedenim dvojcem dugo igrao u Real Madridu i osvojili su zajedno sve što se moglo osvojiti, a vidjet ćemo da li ćemo ih i u Al-Nassru vidjeti zajedno.

Oglasi

Al-Nassr je bio zainteresovan i za Pepea, još jednog bivšeg Los Blancosa, no već je od ranije poznato da od tog transfera neće biti ništa, barem kako sada stvari stoje.

Kako su prenijeli Portugalci, ljudi u upravi Porta niti ne pomišljaju da ga se odreknu, iako će uskoro napuniti 40 godina. 

Štaviše, kako navodi Maisfutebol publikacija, iz Porta su mu predložili novi ugovor i to do ljeta 2025. godine, kada će centralni defanzivac imati 42 godine i 4 mjeseca

Također, navodi se kako je i Pepe zadovoljan ponudom koju je dobio od Porta, te se samo očekuje da zvanično stavi potpis na novi ugovor.

Cristiano Ronaldo je saigrač s kojim je odigrao ubjedljivo najviše utakmica u karijeri, čak 341, a zatim slijedi Sergio Ramos s kojim je teren dijelio 252 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi