Ma kakav Neymar, debi iz snova za Mitrovića: Saudijcima demonstrirao svoje najjače oružje

Doveo Al Hilal u vodstvo

Ma kakav Neymar, debi iz snova za Mitrovića: Saudijcima demonstrirao svoje najjače oružje

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Aleksandar Mitrović prije nekoliko dana napustio je Fulham i potpisao je za Al Hilal, te je večeras na najbolji mogući način debitovao u dresu kluba iz Saudijske Arabije.

Mitrović je na sve načine pokušavao da napusti Fulham jer je bio svjestan da novac koji mu nudi Al Hilal nigdje neće više dobiti, te je na kraju uspio da ostvari cilj.

Srbijanski napadač je u ponedjeljak stigao na ljekarske preglede i potpis ugovora, te se odmah priključio treninzima Al Hilala.

Na debi za Al Hilal nije morao dugo čekati jer se Mitrović našao u početnom sastavu na meču protiv Al Raeda.

Kakvo će pojačanje Mitrović biti za Al Hilal pokazao je u samom finišu meča i demonstrirao svoju najjaču kariku - udarac glavom.

Nakon fantastičnog centaršuta Rubena Nevesa Mitrović sjajno skače i pogađa mrežu Al Raeda, te dovodi goste u prednost od 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi