Alaba: Pregovaram s Bayernom oko novog ugovora

Ništa od Manchester Cityja?

Alaba: Pregovaram s Bayernom oko novog ugovora

Austrijski reprezentativac David Alaba, prema svemu sudeći, neće mijenjati klub u ljetnom prijelaznom roku.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome kako će David Alaba preseliti u Manchester City kod Pepa Guardiole, međutim od cijele priče vjerovatno neće biti ništa jer Austrijanac pregovara oko novog ugovora. 

"Razgovori su u tijeku, to je tačno. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", kazao je David Alaba nakon utakmice između Bayerna i Juventusa. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Alaba je ove sezone u svim takmičenjima za Bayern odigrao 32 utakmice i pritom uz jedan gol upisao četiri asistencije, a osim Manchester Cityja za njegove usluge je još zainteresovana Barcelona. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti