Aladin Šišić potpisao za FK Olimpik

Vrijedno pojačanje za Vukove sa Otoke

Aladin Šišić potpisao za FK Olimpik

S. Mlaćo

FK Olimpik je danas dobio vrijedno pojačanje. Radi se o bivšem članu Sarajeva Aladinu Šišiću koji je danas ozvaničio saradnju sa premijerligašem sa Otoke.

"Nakon odlaska iz Sarajeva, imao sam neke ponude od drugih klubova, ali sam se ipak odlučio za Olimpik. Ljudi iz kluba su mi predstavili jasan plan, cilj za narednu sezonu je jasan, tokom cijelog perioda razgovora su bili jako korektni i sve skupa je bio dovoljan razlog da se odlučim za dolazak na Otoku".

Kako sam kaže, većinu igrača poznaje i neće mu biti teško uklopiti se.

"Dosta igrača iz trenutnog kadra poznajem. Sa nekim sam igrao u istom dresu, sa većinom sam se susretao na terenu i mislim da mi neće biti problem da se brzo prilagodim. Izuzetno cijenim šefa struke Vojvodića i nadam se da ćemo svi zajedno ispuniti klupske ciljeve", rekao je nakon potpisa Aladin Šišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šišić je ponikao u Krajini iz Cazina, a u svojoj karijeri je nastupao za Mladost i Sarajevo u BiH, FC Staad u Švicarskoj, Kalev u Estoniji i Domžale u Sloveniji.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
7 0
LevoKrilo
To su Vaša mišljenja i ja ih poštujem, ali poštujte ako neko drugačije razmišlja....
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi