Aladžić: Malo ko nas može pobijediti u ovom trenutku

Mostar SG bolji od Brčkog

Aladžić: Malo ko nas može pobijediti u ovom trenutku

E. Čaušević

U dosadašnjih osam mečeva Premijer lige BiH, Mostar SG Staklorad ostvario je isto toliko pobjeda.

Posljednja u nizu ostvarena je u petak u Mostaru nad timom Brčkog koji je bio dostojan protivnik samo tokom prvih deset minuta, kada je imao i prenost od dva gola. Na kraju je završilo 6:3 u korist domaćina.

"Ostvareni trijumf bio je teži od očekivanog, ali je na kraju potpuno zaslužen. Pomalo je šokantno bilo na početku imati zaostatak od dva gola, da bismo potom zbili redove i osigurali na koncu još jednu važnu pobjedu. Ekipa Brčkog nije bila naivan protivnik", rekao je kapiten Marijo Aladžić.

Naredno kolo donosi derbi protiv Seljaka u Livnu.

"Sve utakmice su teške jer svi protivnici imaju poseban motiv kad igraju protiv nas. Idemo na pobjedu, iako će i tamo biti teško. Optimisti smo i smatram da nas malo ko u ovom trenutku može pobijediti", dodao je kapiten Mostar SG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi