"Konačno smo na željenom nivou forme"

Mostar SG ponovo slavio

"Konačno smo na željenom nivou forme"

E. Čaušević

Mostar SG je i u sedmoj utakmici ove sezone upisao pobjedu i to protiv ekipe Salinesa sa ubjedljivih 5:0.

"Konačno smo došli do željenog nivoa forme, i to nakon niza teških utakmica u Ligi prvaka i u domaćem prvenstvu. Teško je bilo igrati četiri teške utakmice u 14 dana, ali smo na kraju zadovoljni apsolutno svim. Igračima pripadaju velike zasluge za dosadašnje uspjehe i rezultate, kao i našem treneru i direktoru Mirsad Fazlinović koji je posložio sve kockice unutar tima. Ekipa je sačinjena od najkvalitetnijih igrača, svi žele igrati i potrebno je za sve njih pronaći mjesta u timu", rekao je nakon još jedne pobjede, klupski predsjednik Amel Bajgorić.

U narednom kolu tim Mostara domaćin je ekipi Brčkog, a navijači nakon sedam pobjeda u nizu s pravom očekuju i osmu.

"Idemo od utakmice do utakmice. Nakon što smo apsolvirali Salines, mislima smo na utakmici protv Brčkog. Respektujemo sve protivnike jer samo s takvim pristupom možemo ostvariti uspjehe", dodao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi