Alagić: Bez obzira što je prijateljska utakmica, idemo na pobjedu

Mladi Zmajevi igraju protiv Malte

Alagić: Bez obzira što je prijateljska utakmica, idemo na pobjedu

Mladu fudbalsku reprezentaciju BiH sutra na stadionu Ta'Qali očekuje prijateljski susret s Maltom.

Pred ovu utakmicu Zmajići će večeras u 18:00 odraditi i posljednji trening, a prema ranijim najavama selektora Vinka Marinovića, priliku će dobiti gotovo svi igrači kako bi se vidjelo na koga se može ozbiljno računati u kvalifikacijama.

Marinovićev asistent Sanjin Alagić je zadovoljan radom igrača na ovom okupljanju.

U Zenici smo odradili kvalitetne pripreme. Momci radili veoma dobro. Za ovaj prijateljski meč smo pozvali nekoliko novih igrača koji će imati priliku da se pokažu i skrenu pažnju na sebe. Imali smo težak i naporan put, pa smo jučerašnji dan iskoristili za regeneraciju i odmor", kazao je Alagić, pa potom dodao:

"Večeras ćemo odraditi trening i vjerujem da će svi biti spremni za sutrašnji meč gdje želimo svima da pružimo priliku da se pokažu. Iako je utakmica prijateljska, nećemo zanemariti ni rezultat i potrudićemo se da ostvarimo pobjedu.“

Utakmica se, podsjetimo, igra s početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi